CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 22, 2010

::Spanx::

Baru jumpa pasal spanx ni dekat forum cari.com.my...sangat2 teruja tau..kalo nak tau meh aku tepek gambo dengan info..

Ini la rupa spanx tu..
Yang ini murah jer RM119.70

Info about Spanx:

Spanx Super Higher Power (916):
Offers Spanx slimming support in a mid-thigh length with tummy control
Stepped-up slimming from Spanx Higher Power With Tummy Control 032
Perfect under short skirts and flirty dresses
No bulging or pinching leg bands
Soft Spanx hosiery fabric stays up with special knitting technique
Spanx comfortably smoothes and supports with no visible panty lines
Cotton crotch open gusset for wear without underwear


Spanx Super Higher Power technical details:

1 inch knit invisible waistband
12 inch tummy shaping section covers the whole midriff
7 inch inseam shapes upper thigh
These will look small out of the package but they are designed to stretch to fit. If you fall into the grey area between sizes on our size chart, order the next size up.


The Spanx Super Higher Power 916 body shaper provides impeccable sculpting and support from your ribcage down to your mid-thighs, smoothing throughout your waist. Designed without leg bands, the Spanx Super Higher Power's sleek construction comfortably stays put and keeps bulges at bay, providing more compression than its sister shaper, the Spanx Higher Power with Tummy Control 032. The cotton double gusset opening on the Spanx Higher Power makes it perfect for wear without underwear. Oprah's love for the Super Higher Power has made it an all-star favorite.

Ni website yang jual Spanx ni..http://www.freshpair.com/Spanx-Super-Higher-Power--916.html

Contoh gambar wanita yang before & after pakai Spanx..





Dan yang paling mengujakan aku, spanx untuk wanita hamil pun ada tau..tak caya? nih tengok nih..


Banyak lagi rekaan spanx ni..yang siap ada legging pun ada..

Dan dengan tidak berbelah bagi lagi, gaji nanti aku nak rembat satu...huahuahua..
Lagi keistimewaan spanx ni, dia tidak mcm girdle or korset yang macam selalu aku pakai ni, brand cosway..kalo nak duduk or duduk bersila di lantai sangat2 menyenakkan perut kan..spanx ni sangat2 selesa..tapi awas, ada juga spanx yang tiruan which is spanx yang dijual dengan harga yang agak murah..biasanya spanx ni harga dia RM100++ ke atas sehingga mencecah RM400..so be extra carefull okey pada sesapa yang nak beli thru online..

Wah,lepas ni bole hilangkan lipatan2 yang agak 'cute' tu kalo nak bergambo duduk atau pun tanpa mendukung qhilfi harraz..kihkihkih..ada pernah sekali aku delete semua gambar aku yang nampak sangat perut aku yang buncit nih..malu sangat2 tau..aduh..x sabar nak beli...cepat lah gaji..ngeh..ngeh..

6 comments:

Makbed said...

ehh... nak la. mmg tgh cari....

Hazlyana Duang said...

kena beli kat obersea ler..tp ada cara lain..ada blogger yg buat spanx spree..

Makbed said...

yeke.. ada tak webbie nye... nak pakai pas beranak nanti.

Hazlyana Duang said...

secretarcade.blogspot.com
makbed due bila nih?

Makbed said...

June 2011

Lin Azlina said...

da order... smpai ujung bln ni.. nk pakai tuk kawen..hehe