CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 29, 2009

::Bola Jaring Asia ke 7::

Semalam aku,qhilfi,ena,atam,mak ngah,adik ain n abg long iman p tgk bola jaring asia kat stadium bukit kiara..wah...seronoknyer la...1st time p tgk live game yg melibatkan pasukan negara..tp semalam final antara Sri lanka n Singapore...malaysia dah kalah ngan Singapore masa semifinal..
Tapi game semalam mmg bermutu la...skills mmg mantap...result nyer..Sri Lanka menang 77 berbalas 47...
Pas2 aku dpt salam ngan pemain GS sri lanka yg paling tggi tu..Tanjani kot nama dia..coz dgr penyokong lembut jerit 'Tanjani meletups'..hehe...
Tinggi giler dia..aku paras pinggang dia jer...takut gak nk p dkt ngan dia...rasa mcm weird jer...x tau naper...
Smlm x amik gambo byk pun...mls nk amik...ada gambo Qhilfi n Tanjani tu jer...
Qhilfi plak,mula2 mmg seronok ar dia...pas2 game dah start menangis plak dia..dia takut dgr bunyi belon panjang yg utk tepuk tu...mmg kuat ar penyokong singapore tu tepuk..mcm tepuk botol..
dgr org jerit dia x kisah sgt,dgr belon plastik tu,terkejut2 dia...ciannyer si debab tu....hehe...
Tggi x dia?208cm x silap aku..

4 comments:

SITI NORSYAKILA said...

peh memg tinggilah kak.. sian gilfih.. takut.. hhhhh..

HanaQisztyna said...

sya..bukan ghilfi la..qhilfi..
huhuhu...tggi giler...akk paras pinggang dia..
tu mendongak gak nk cuit pinggang dia tu...

zarina said...

elehh hana tue.. ingat nak amik gambar ngan dia.. rupa2nya salam je.. hehehheheeeee

HanaQisztyna said...

takut la wei...dia tu mcm giant...kalo pijak aku tu gerenti penyek..huhuhu