CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 8, 2009

::Kelas DIY Tudung::

Alhamdulillah...semalam aku berjaya gak p kelas diy tudung ni..aku belajar ngan Kak bola2 aka kak siti..best tul belajar ngan k.bola ni...x rasa stress pun..sbb kadang2 ada gak cikgu yg garang skit kan gigitjari
Tapi ngan akk ni,byk berborak jer...kelas pun abis lambat,padahal sorg2 jer belajar...hehe..sorry kak coz waste ur quality time 4 ur daughters akk yg comel2 tu..
Niat aku belajar menjahit diy tudung ni utk kembangkan bisnes tudung aku ni..aku ingat kalo skill dah improve,aku nk amik tempahan tudung n wat ready stok...
Dan sedihnyer,maybe aku akan diberhentikan keje coz my company nk cut cost...so,aku kena standby in case kalo aku yg kena diberhentikan....nangih
Lupa plak nk amik gambar kat kelas semalam..excited sgt tu...dlm2 excited tu takut2 gak nk menjahit...nk menjahit lurus pun smpi thn nafas sengihnampakgigi
Gambar tudung lak dah janji ngan dia x leh publish kat internet..hehe..kain cantik tu..
So,sesapa yg nk belajar ngan kak bola2 ni klik kat sini yer....byk tips dia yg org lain x tau..berguna sgt...Thanks kak siti yer..

4 comments:

zuwaidah said...

alhamdulillah hana....dah selamat belajar dgn kak ct@bola2. Kak zu juga melepas hehehehehheeh semalam tak jadi kelas...cikgu soh datang next week...cikgu ada kenduri kawin daaaaa...hehehhehe...syok kan bila dah boleh menjahit sendiri...tingin nak jahit tudung butang belakang pulak...next week la kot
kasihannya kamu...harap2 tak diberhentikan...menjahit ni pun boleh buat side income, tengok kak kee dah lajus dan masyuk betul...syok tgk kawan2 kita maju...insyaallah kita pun boleh ikut jejak langkah...rezeki ALLAH ni luas...berdoa dan usaha mesti kita boleh kan.

MyLs/Hana said...

Kak zu,mmg lega sgt kak dapat p kelas..kalo x pening gak pk mcamana nk sambung awning n ngan body..hehe..best kak belajar ngan kak ct ni..byk tips dpt..
tu la kak,kalo nasib x baik,sy mgkn terpilih utk dibuang..tp tgk la mcmana hujung bulan ni..kalo kena buang mmg sedih la kak...
Insyaallah kak...mmg tgh berusaha utk majukan diri ni..dah x mahu pandang belakang lagi dah..

I am Belle, my frenz used to call me Bola2_Api... said...

byk2 sabar yek hana...insya allah, pintu rezeki tak kan tertutup...ada hikmah tu semua...
pasal kain tudung tu, kalau blog hana sendiri belasah jer...letak ajer lah....tak kisah....btw kelas blouse pon dah postpone...hehehe...kitaorg ngan eynas plan nak buat kejutan ajer time tuh...skrg dah over....letak jer...dan kalo nak beli, pi beli kat kedai dekat2 ngan people...ISETAN...

MyLs/Hana said...

thanks kak...nanti hana mmg nk p beli kain area sana plak..